HealingIMG_0677.png

Meesterschap hoe werkt dat?

Sessie 1 BEING
In deze sessie gaat het om zelfreflectie, persoonlijke groei en het omgaan met de donkere delen van het leven.

Sessie 2 CORE and PROTECTION
In deze sessie gaan we diepgaand begrijpen hoe intenties, schaduwstukken en zelfgenezing samenkomen in het proces van spiritueel ontwaken.

Sessie 3 WISDOM
In deze sessie gaan we werken met de Merkaba, als een krachtig instrument voor spirituele groei en transformatie.

Sessie 4 RECHTER VOET
In deze sessie gaan we de pentagram neerzetten, werken vanuit de heilige geometrie. Wat betekent om je rechter voet neer te zetten en daaruit verkennen we de impact van onze gedachten, daden en intenties op ons leven en onze omgeving. En hoe deze concepten van toepassing zijn in het werk van een healer.

Sessie 5 Weet ik… Wie ben ik?
In deze sessie gaan we het sjamaanse technieken ontdekken en werken met het vogel medicijn. Lessen en wijsheid uit het dierenrijk.

Sessie 6 Durf ik los te laten en te vertrouwen
in deze sessie gaan we gaan we los te laten van wat niet meer nodig is en te vertrouwen op de begeleiding van je hogere zelf, je INTUÏTIE , je gidsen en je blauwdruk. We gaan mannelijke en vrouwelijke energieën verkennen.

Sessie 7 Durf ik te zijn in vrijheid
Intuïtie/Authenticiteit
Meester-leerling cyclus
Initiatie/ beproevingFC85880C-67F4-4673-BBCB-D5BF12ACB570-rotated.jpg

Werkwijze

Tijdens de healing werk ik met universele energie die niet gebonden is aan ruimte of tijd. De Panchavatti healingsreis bestaat uit drie sessies die tussen de twee en vier weken duurt, waarvan één in mijn healing ruimte en twee op afstand.

Ik werk met een pendel en dit wordt radiësthesie genoemd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de gevoeligheid van de mens voor trillingen/frequenties. Mijn pendel werkt als een antenne die signalen van deze trillingen opvangt en is een verlengstuk van mijn onderbewustzijn. Ik maak gebruik van speciale borden en pendels ontwikkeld door Bernand Tenand, een Franse Alcemist.

Essentiele oliën, kruiden, veren en edelstenen zijn krachtbronnen van de natuur, een oeroude apotheek vol wijsheid. Deze tools zet ik in tijdens een healing. Een olie kan bijvoorbeeld helpen om blokkades te verwijderen en los te komen van vastgeroeste overtuigingen.ullash-borah-605039-unsplash-scaled.jpg

Tijdens de healing werk ik met mijn handen en maak ik jouw energetisch systeem schoon en laat deze weer stromen. Het kan ook zijn dat het nodig is om etherische implantaten, aangehaakte entiteiten en negatieve energetisch koorden te verwijderen of te schonen. Bevrijd hiervan zijn, geeft je letterlijk je bewegingsvrijheid terug en de mogelijkheid om naar je kern te gaan.

Elk wezen heeft een eigen wil, dat is een universele regel. Tijdens dit healingsproces breng ik jouw systeem in beweging, het is aan jou en jouw fysieke en en energetische systeem om hiermee je persoonlijke ontwikkeling mee voort te zetten.

Mijn ervaring is dat de meeste mensen zich na een Panchavatti healing lichter, energiek en krachtig voelen. Het proces om steeds meer in je eigen autoriteit te gaan staan komt op gang en de behoefte om uit te vinden wie je daadwerkelijk bent. Het kan ook zijn dat de uitwerking van de healing wat langer duurt, van een paar weken tot een paar maanden.