HealingIMG_0677.png

Wat is een healing?

Een energetische healing is gebaseerd op de holistische visie dat jouw lichaam niet alleen uit fysieke onderdelen bestaat, maar ook uit een energetisch systeem. En energetisch systeem bestaat uit onder andere auralagen en chakra’s. Om een gevoel van welzijn en eenheid te kunnen ervaren, is het belangrijk dat je zowel fysiek als energetisch in balans bent.

Ons energiesysteem heeft een uniek zelfhelend vermogen, en meestal werkt dit goed. Soms kunnen gebeurtenissen ertoe leiden dat er verstoringen of blokkades optreden. Dit kan leiden tot emotionele, mentale, spirituele of lichamelijke klachten. Of een verlies van verbinding met je omgeving. Het gehele systeem heeft dan wat extra hulp nodig om weer in balans te komen.

Bij stagnerende energie is vaak ook de verbinding met de aarde minder sterk. Voor het helen van het lichaam en de ziel is het belangrijk om weer verbinding met de natuur te voelen.

Er zijn verschillende dingen die jouw systeem uit balans kunnen brengen, waardoor je bepaalde fysieke klachten hebt of niet lekker in je vel zit. Misschien heb je een moeizame relatie met je moeder of misschien met eten of slapen. Of heeft verdriet of boosheid de overhand. Vind je het lastig om je draai te vinden in je werk of in het leven in z’n geheel. Dit kan komen vanuit (onbewuste) negatieve herinneringen of belemmerende energie uit overtuigingen. Ook kan energie van voorouders en/of uit vorige levens hierbij een rol spelen.

Ieder mens is een kunstwerk op zichzelf, iedere healing is uniek.FC85880C-67F4-4673-BBCB-D5BF12ACB570-rotated.jpg

Werkwijze

Tijdens de healing werk ik met universele energie die niet gebonden is aan ruimte of tijd. De Panchavatti healingsreis bestaat uit drie sessies die tussen de twee en vier weken duurt, waarvan één in mijn healing ruimte en twee op afstand.

Ik werk met een pendel en dit wordt radiësthesie genoemd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de gevoeligheid van de mens voor trillingen/frequenties. Mijn pendel werkt als een antenne die signalen van deze trillingen opvangt en is een verlengstuk van mijn onderbewustzijn. Ik maak gebruik van speciale borden en pendels ontwikkeld door Bernand Tenand, een Franse Alcemist.

Essentiele oliën, kruiden, veren en edelstenen zijn krachtbronnen van de natuur, een oeroude apotheek vol wijsheid. Deze tools zet ik in tijdens een healing. Een olie kan bijvoorbeeld helpen om blokkades te verwijderen en los te komen van vastgeroeste overtuigingen.ullash-borah-605039-unsplash-scaled.jpg

Tijdens de healing werk ik met mijn handen en maak ik jouw energetisch systeem schoon en laat deze weer stromen. Het kan ook zijn dat het nodig is om etherische implantaten, aangehaakte entiteiten en negatieve energetisch koorden te verwijderen of te schonen. Bevrijd hiervan zijn, geeft je letterlijk je bewegingsvrijheid terug en de mogelijkheid om naar je kern te gaan.

Elk wezen heeft een eigen wil, dat is een universele regel. Tijdens dit healingsproces breng ik jouw systeem in beweging, het is aan jou en jouw fysieke en en energetische systeem om hiermee je persoonlijke ontwikkeling mee voort te zetten.

Mijn ervaring is dat de meeste mensen zich na een Panchavatti healing lichter, energiek en krachtig voelen. Het proces om steeds meer in je eigen autoriteit te gaan staan komt op gang en de behoefte om uit te vinden wie je daadwerkelijk bent. Het kan ook zijn dat de uitwerking van de healing wat langer duurt, van een paar weken tot een paar maanden.

Deze healingsreis kost, inclusief alles, euro 177,77.