Panchavatti Healing Art

Wat is een healing?

Een energetische healing is gebaseerd op de holistische visie dat jouw lichaam niet alleen uit fysieke onderdelen bestaat, maar ook uit een energetisch systeem. Om een gevoel van welzijn en eenheid te kunnen ervaren, is het belangrijk dat je zowel fysiek als energetisch in balans bent. Met een healing raak ik jouw energetische systeem aan en breng ik het in beweging, waardoor jouw zelfhelende vermogen wordt geactiveerd en je je energetisch evenwicht kunt hervinden.

Er zijn verschillende dingen die jouw energie uit balans kunnen brengen. Dat kunnen bijvoorbeeld negatieve herinneringen en overtuigingen zijn, of belemmerende energie van familie of voorouders. Deze verstoorde energie kan verschillende gevolgen hebben. Zo kan het je moeite kosten om relaties aan te gaan, een baan te behouden, of rouw te verwerken.

Bij de Panchavatti healing Art help ik je weer in eigen authenticiteit te vinden, waardoor je weer met jezelf en je lichaam in verbinding komt te staan en je proces naar zelfheling kan gaan. Ik help je dus om weer te luisteren naar je eigen lichaam, en de wijsheid die het bezit. Hierdoor sta je sterker en evenwichtiger in je eigen ontwikkelproces. Een healing is daarom een ervaring die je niet snel zult vergeten: een prachtig cadeau aan jezelf!

Hoe werkt het dan?

Ons energiesysteem heeft een uniek zelfhelend vermogen, en meestal werkt dit goed. Soms kunnen gebeurtenissen ertoe leiden dat er verstoringen of blokkades optreden. Dit kan leiden tot emotionele, mentale, spirituele of lichamelijke klachten. Of een verlies van verbinding met je omgeving. Het gehele systeem heeft dan wat extra hulp nodig om weer in balans te komen.

Bij stagnerende energie is vaak ook de verbinding met de aarde minder sterk. Voor het helen van het lichaam en de ziel is het belangrijk om weer verbinding met de natuur te voelen.

Er zijn verschillende dingen die jouw systeem uit balans kunnen brengen, waardoor je bepaalde fysieke klachten hebt of niet lekker in je vel zit. Misschien heb je een moeizame relatie met je moeder of misschien met eten of slapen. Of heeft verdriet of boosheid de overhand. Vind je het lastig om je draai te vinden in je werk of in het leven in z’n geheel. Dit kan komen vanuit (onbewuste) negatieve herinneringen of belemmerende energie uit overtuigingen. Ook kan energie van voorouders en/of uit vorige levens hierbij een rol spelen.

Ieder mens is een kunstwerk op zichzelf, iedere healing is uniek.