Panchavatti Healing Art

Zo kan ik jou helpen

Een energetische healing is gebaseerd op de holistische visie dat jouw lichaam niet alleen uit fysieke onderdelen bestaat, maar ook uit een energetisch systeem. Om een gevoel van welzijn en eenheid te kunnen ervaren, is het belangrijk dat je zowel fysiek als energetisch in balans bent. Met een healing raak ik jouw energetische systeem aan en breng ik het in beweging, waardoor jouw zelfhelende vermogen wordt geactiveerd en je je energetisch evenwicht kunt hervinden.

Er zijn verschillende dingen die jouw energie uit balans kunnen brengen. Dat kunnen bijvoorbeeld negatieve herinneringen en overtuigingen zijn, of belemmerende energie van familie of voorouders. Deze verstoorde energie kan verschillende gevolgen hebben. Zo kan het je moeite kosten om relaties aan te gaan, een baan te behouden, of rouw te verwerken.

Bij de Panchavatti healing Art help ik je weer in eigen authenticiteit te vinden, waardoor je weer met jezelf en je lichaam in verbinding komt te staan en je proces naar zelfheling kan gaan. Ik help je dus om weer te luisteren naar je eigen lichaam, en de wijsheid die het bezit. Hierdoor sta je sterker en evenwichtiger in je eigen ontwikkelproces. Een healing is daarom een ervaring die je niet snel zult vergeten: een prachtig cadeau aan jezelf!