Reviews

file-1.jpg
 • Judith

  Wat een geweldige doorbraak heb je bij mij veroorzaakt. Ik ben je heel dankbaar. Ik voelde dat de ruzie met de buren voortduurde, doordat er waarschijnlijk een blokkade op lag. Ik realiseerde dat ik verantwoordelijk was voor deze blokkade! Zo stagneerde er ook andere dingen in mijn leven en raakte ik uitgeput. Voordat ik het wist was ik al een jaar in deze negatieve spiraal aan het wegzakken. De eerste sessie met jou op afstand was al meteen zo sterk voelbaar; iets wat ik nog nooit zo sterk gevoeld had. Er kwamen meteen openingen in het contact met de buren en na 3 dagen was de angel volledig uit het geschil. Wat een opluchting! Ook creatief was er ineens veel meer beweging en er gebeurde allemaal positieve dingen. De terugkoppeling met jou tussen de sessies door zijn ook erg fijn. Ik kon mijn verhaal kwijt en jij kon op jouw beurt vertellen wat je allemaal had gedaan om mij vrij te maken. Dank daarvoor!!! Liefs Judith.

 • Paulien

  Waar ik voorheen geen enkel gevoel had bij datgene waar Len zich mee bezig houdt, heeft ze mij ik eerste instantie enorm verrast met de bijzondere healing die ze heeft gedaan en datgene te laten zien waarin zij in gelooft en mee werkt. De knopen waardoor energie niet kon stromen, heeft ze bij mij weggehaald. De energie die de healing mij heeft gegeven is onbeschrijfelijk. Daarnaast gaf het een mooie rust door het verwerken en plaatsen van emoties op verschillende vlakken. Wat een mooi en bijzonder proces. Voelt als een verrijking om nu hier onderdeel van te kunnen zijn. Ben gek op Len als mens. Vind haar puur, warm, lief, ruimdenkend en groots in haar vak.

 • Roderik

  Ik al maanden héél véél last van een frozen shoulder, vooral ’s nachts, waardoor ik steeds wakker werd van de pijn. Na de eerste op afstand healing, heb ik erg goed geslapen! Vroeg naar bed én probleemloos doorgeslapen. Tijdens het gehele healingstraject hield ze me goed op de hoogte waar ze mee bezig was en kwam nog met een aantal adviezen over zaken waar ik aan moet gaan werken (bijv. familie relatie uit het verleden). Hoe ze dat wist? We zijn nu ruim 4 weken verder en eigenlijk kan ik alles weer! Voor de laatste restjes heeft Len nog een olie geadviseerd die echt naadloos aansluit op mijn klachten, dus ik vertrouw erop dat het helemaal goed gaat komen. Het idee dat Len op afstand met mij bezig was, was best een raar idee, maar als ik de resultaten ervaar dan ben ik heel dankbaar dat Len dat kan!

 • Simone

  Len ik vind je heel inlevend en je hebt een bijzondere gave hoe je connectie maakt met de kosmos.. Het was telkens een warm bad om samen met jou een innerlijke reis aan te gaan. De healingsessies heb ik als erg steunend ervaren voor waar ik op dat moment mee bezig was op emotioneel vlak en ook waar ik stond in mijn leven. Keuzes maken, loslaten en patronen doorbreken.

 • Michiel

  Je healing werk heeft me een fiks aantal stappen verder gebracht in mijn ontwikkeling. Met dit reis/proces is er een merkbaar effect en je hebt me ook geholpen te laten inzien waar ik sta, en wat ik nog moet doen om te komen en waar ik wil zijn. Al met al was het een hele positieve, warme ervaring. Dankjewel.