Vrouwencirkels Huizen

4D4CEF89-A68F-489E-B694-536402BDEAB6-scaled.jpeg

Ceremonie van de Vrouwencirkel

Elke maand komen we samen op de Volle Maan met een groep vrouwen, telkens rondom een nieuw thema dat afhangt van het seizoen, de energie van de groep en mijn eigen intuïtie als hoedster. We verkennen het thema door middel van onder andere geleide meditatie /trance reizen, werken met de elementen en delen onze ervaringen in een deelronde. Samen zetten we intenties die afgestemd zijn op onze persoonlijke behoeften.

De Heilige Ruimte

De cirkel vormt een heilige ruimte waarin we werken. Deze biedt een veilige haven om dromen, ervaringen en wijsheid te delen. Belangrijk te realiseren dat dit geen gewoon theekransje is. Het deelnemen aan een vrouwencirkel betekent, dat je een commitment aangaat met jezelf en de groep. En daarin groeit de kracht van de cirkel in vertrouwen. De cirkel kan maximaal 13 vrouwen verwelkomen, overeenkomstig met de 13 Manen in een jaar en de cirkel draait met minimaal 4 vrouwen.

De Wijze Vrouw Zegt

Schijn helder, dans uitbundig en laat het Universum besluiten wat er gaat gebeuren.


ethan-hoover-738138-unsplash-scaled.jpg

Wat Kan Je Ervaren?

– Verbinding met jezelf en andere vrouwen.
– Tijd en ruimte voor jouw proces.
– Inspiratie door ervaringen van anderen.
– Kennis over de maanfases, de chakra’s en de elementen.
– Gesteund voelen door herkenning in elkaars verhalen.
– Rust en ontspanning in jezelf.
– Groei in Sisterhood (verbinding met andere vrouwen en je vrouwelijkheid).
– De magie van moeder aarde.
– De mysterie en de healing van trance reizen
– Heel veel plezier

Start Nieuwe Open Vrouwencirkel

Na de zomervakantie start ik een nieuwe open Vrouwencirkel. De eerste cirkel is op de Volle Maan op 17 oktober 2024, bij mij thuis in een prachtige ruimte. Wees welkom en stap in de wereld van mysterie. Er is de mogelijkheid om een keer te proeven.

Geef jezelf de kans om deze vorm van healing te ervaren en een diepere connectie met je eigen vrouwelijkheid en de vrouwenenergie.

Praktische Informatie

Iedere maand komen we op een middag/avond gedurende 2,5 tot 3 uur bijeen. En werken we met elke keer met een ander thema en we doen middels rituelen en ceremonies.

Data: Op de Volle Maan
Tijd: 19.00 – 22.00 uur

Wil je meer weten en kijken of er een klikt is? Neem dan gerust contact met me op.